Kurzy kváskovania s Naty - certifikovaným majstrom pekárom

Láka Vás kváskovanie?

Nechajte sa zasvätiť do tajov kváskovania revolucionárkou kváskovania na Slovensku-Naty Žúrekovou Štefkovou. Pre jej skúsenosti s cestom a vedomosti o kváskovaní je vyhľadávaná aj šéfkuchármi s michellinskými hviezdami ako Peter Duranský či Jaro Židek, ktorých učila kváskovať.

Na kurze sa dozviete tipy a triky ako piecť chutne, chrumkavo a poctivo z kvasu.

Naty Vám ukáže vychytávky pri práci s cestom tak, aby bolo kváskovanie jednoduché a prispôsobilo sa Vášmu životnému štýlu.

Zážitok

Prídite zažiť na kurz skvelú atmosféru s Naty

Nech sa páči, vyberte si

NASKRZ KVÁSKOVANÍM STUPAVA

Dátum: 16.9.2020
Trvanie kurzu: 18:00-21:00

Miesto: Škôlka U lienky Lenky

Sama Tomášika č.54, Stupava 90031

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých v kváskovaní
  • Každý si pripravuje svoj chlieb
  • Degustácia chleba
  • Vysvetlenie základných pojmov kváskovania
  • Praktické tipy a triky pri práci s cestom
  • Rady ako kváskovať aj popri hektickom životnom štýle

Každý účastník dostane štartovaciu tašku “Ja <3 Kváskovanie” s múkami, materským kváskom a receptami.

Prosím, aby si každý účastník priniesol 750g ošatku, alebo misku s utierkou.

  •  

NASKRZ KVÁSKOVANÍM KOŠICE

Dátum: 19.9.2020
Trvanie kurzu: 09:30-12:30

Miesto: Spojená škola sv. košických mučeníkov

Čordákova 50, Košice 04023

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých v kváskovaní
  • Každý si pripravuje svoj chlieb
  • Degustácia chleba
  • Vysvetlenie základných pojmov kváskovania
  • Praktické tipy a triky pri práci s cestom
  • Rady ako kváskovať aj popri hektickom životnom štýle

Každý účastník dostane štartovaciu tašku “Ja <3 Kváskovanie” s múkami, materským kváskom a receptami.

Prosím, aby si každý účastník priniesol 750g ošatku, alebo misku s utierkou.

  •  

MOJE NADÝCHANÉ ROŽKY KOŠICE

Dátum: 19.9.2020
Trvanie kurzu: 14:30-17:30

Miesto: Spojená škola sv. košických mučeníkov

Čordákova 50, Košice 04023

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre už kváskujúcich
  • Dopiľovanie jednotlivých etáp prípravy rožkového cesta
  • Každý si pripravuje svoje rožky
  • Tipy a triky s cestom tak, aby rožky boli mäkké, vláčne a nadýchané
  • Užitočné rady kváskovania
  • Možnosť zakúpenia rôznych pomôcok na kváskovanie.
  • Kontrola materského kvásku.
  • Možnosť odobrania kvásku od Naty
  • Účastník si prinesie so sebou plech a valček (väčší klasický)

MOJE NADÝCHANÉ ROŽKY STUPAVA

Dátum: 23.9.2020
Trvanie kurzu: 18:00-21:00

Miesto: Škôlka U lienky Lenky

Sama Tomášika č.54, Stupava 90031

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre už kváskujúcich
  • Dopiľovanie jednotlivých etáp prípravy rožkového cesta
  • Každý si pripravuje svoje rožky
  • Tipy a triky s cestom tak, aby rožky boli mäkké, vláčne a nadýchané
  • Užitočné rady kváskovania
  • Možnosť zakúpenia rôznych pomôcok na kváskovanie.
  • Kontrola materského kvásku.
  • Možnosť odobrania kvásku od Naty
  • Účastník si prinesie so sebou plech a valček (väčší klasický)

NASKRZ KVÁSKOVANÍM BANSKÁ BYSTRICA

Dátum: 21.10.2020
Trvanie kurzu: 17:00-20:00

Miesto: Penzión a reštaurácia Kremnička

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých v kváskovaní
  • Každý si pripravuje svoj chlieb
  • Degustácia chleba
  • Vysvetlenie základných pojmov kváskovania
  • Praktické tipy a triky pri práci s cestom
  • Rady ako kváskovať aj popri hektickom životnom štýle

Každý účastník dostane štartovaciu tašku “Ja <3 Kváskovanie” s múkami, materským kváskom a receptami.

Prosím, aby si každý účastník priniesol 750g ošatku, alebo misku s utierkou.

  •  

NASKRZ KVÁSKOVANÍM ŽILINA

Dátum: 6.11.2020
Trvanie kurzu: 18:00-21:00

Miesto: Kaviareň a pekáreň Pletenka

Hodžova 4, Žilina 01001

Týždeň pred začiatkom kurzu Vám na email pošleme podrobné informácie.

Dní
Hodín
Minút
Sekúnd
  • Kurz vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých v kváskovaní
  • Každý si pripravuje svoj chlieb
  • Degustácia chleba
  • Vysvetlenie základných pojmov kváskovania
  • Praktické tipy a triky pri práci s cestom
  • Rady ako kváskovať aj popri hektickom životnom štýle

Každý účastník dostane štartovaciu tašku “Ja <3 Kváskovanie” s múkami, materským kváskom a receptami.

Prosím, aby si každý účastník priniesol 750g ošatku, alebo misku s utierkou.

  •  

Jeden kurz Ti môže zmeniť celý život...