Naty - pekárka s úplnou kvalifikáciou

Revolucionárka v kváskovaní na Slovensku

*****

Vitajte v škole kváskovania!

Vitajte v škole kváskovania s Naty, kde vládne radosť z práce s cestom a chuť odkrývať nové tajomstvá cesta.

*****

Nájdete tu veľa tipov, trikov a rád, ako správne kváskovať a pracovať s cestom tak, aby sme z neho vyťažili maximum. Technologické články vysvetlené jednoduchým spôsobom, vďaka ktorému bude práca s cestom pre každého jednoduchá, naplnená relaxom a ukončená zdarom.

Nechajte sa viesť kváskovaním pekárkou s úplnou kvalifikáciou, s revolucionárkou v kváskovaní na Slovensku a vyhľadávanou školiteľkou medzi domácimi pekármi aj profesionálmi z gastronómie.

kvások

Kde získať kvások?

Spôsobov, ako získať kvások, je viacero. Niektoré sú jednoduhšie, kratšie, “instantnejšie”, iné zdĺhavejšie, prácnejšie. 4 spôsoby, ako získať kvások: Kúpim si sušený

Čítať ďalej »
naučte sa jednoducho kváskovať v škole kváskovania s Naty

Čo je to kvások

Kvások je druh kypridla, vďaka ktorému sú produkty nadýchané, mäkké a stráviteľnejšie.  Po správnosti sa v technológii nazýva kvas. Kvások je domácim

Čítať ďalej »

Môžete lepšie piecť s pomôckami, ktoré mám pre vás v eshope

Naty je pekár a jej recept na Marlenku je najlepší
jednoduchá a chutná polievka od Naty

Naty Žúreková Štefková

Pôvodne som pani učiteľka, ktorá chcela pochopiť, ako ovplyvňuje strava naše zdravie, a tak som študovala nutričné poradenstvo. Ovplyvňuje ma talianska kuchyňa a recepty Jamieho Olivera. Dbám na kvalitu, chuť, čerstvosť a pestrosť na tanieri. Pre svoju obrovskú vášeň pre kváskovanie sa zo mňa stal certifikovaný pekár, ktorý organizuje kurzy kváskovania po celom Slovensku.

jednoduchý recept Chuť od Naty na kváskový chlieb