Chuť od Naty

Chuť od Naty

Chuť od Naty - Foodblog o chutnom jedle a šťastnom živote

  • Domov
  • Eshop
    • Eshop
    • Košík
    • Pokladňa
    • Obchodné podmienky
    • Ochrana osobných údajov
    • Cookies
    • Poštovné+dôležité informácie
    • Cenník poštovného do ČR a Rakúska.
    BACK
  • O mne
    • O mne
    • Naty v médiách
    BACK
  • Recepty
    • Vianočný špeciál
    • Chlieb, pečivo
    • Hlavné jedlá
    • Dezerty
    • Koláče
    • Exotika
    • Rýchlovky
    • Všechuť
    • Inšpirácie odoka
    • Videorecepty
    • Zaujímavosti
    • Pod lupou
    BACK
  • Kurzy kváskovania
  • Škola kváskovania
  • KONTAKT
    • Kontakt Naty
    • Kontakt Eshop
    BACK
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Search
0

Naty v médiách

rôzne akcie

Kváskujem so známymi kuchármi
Kváskujem so známymi kuchármi
Jamie FOOD revolution
agrokomplex NITRA
Umenie byť ženou s Adelou

v tlači

FOOD
IMG_1394
Časopis Maminka
SME Ženy
Nový čas pre ženy
Časopis Zdravie
Časopis Zdravie
Nový Čas pre ženy
FOOD
IMG_6243
food jan 2018
food okt 2017
IMG_20200113_110205
IMG_20200113_111138
IMG_20200113_111150
IMG_20200113_111157
IMG_20200113_111257
IMG_20200113_111723
IMG_20200113_111823
IMG_20200113_111906
IMG_20200113_111938
IMG_20200113_112150
IMG_20200113_112239
zdravie dec 2017
kaufland leták febr 2020
Jednota IV-2020
fit štýl júl 2020 (1)
fit štýl júl 2020 (2)
IMG_0360
časopis Dobré jedlo

v TV

Teleráno
Teleráno
So Zuzkou Skopalovou v Teleráne
Teleráno s Kulim
Naty a Cigánsky diabli v Teleráne
Dámsky magazín
tajomstvo mojej kuchyne
tajomtvo mojej kuchyne

v rozhlase…

Kvások foreva

https://chutodnaty.sk/wp-content/uploads/2017/12/Kvasok-foreva-expres.mp3

 

 

 

Na skok do kuchyne

https://chutodnaty.sk/wp-content/uploads/2017/12/Na-skok-do-kuchyne-23.05.2017-Lumen.mp3

 

Dobré ráno s RTVS

Dobré ráno s RTVS

na webe…

Fitshaker
novycasprezeny
Startitup
plichta
vsetkopremamu

chutodnaty

❌KOLÁČ BEZ CESTA❌ úžasný, mňamkový, skv ❌KOLÁČ BEZ CESTA❌
úžasný, mňamkový, skvelý, och!
😱😱😱
Nachystaj si:
1,5 hrnčeka krupice
1,5 hrnčeka hladkej múky
3/4 hrnčeka cukru
1 prdopeč (prášok do pečiva🫢)
1 vanilkový cukor
štipku soli
2 – 3 kg nahrubo nastrúhaných jabĺk 
4 ČL cejlónskej škorice
2 PL cukru
Rastlinný olej alebo maslo

POSTUP:
Do misy si daj múku, krupicu, cukor, soľ a prdopeč. Suroviny dobre premiešaj. Plech 30x40cm vymasti olejom.
Na vymastené dno nasyp rovnomerne 1/3 múčnej zmesi.
Na ňu naukladaj polovicu nastrúhaných jabĺk. Šťavu v nich nevytláčaj preč.
Jablká posyp 1 PL cukru a 2 ČL škorice. Toto je prvé poschodie👌🏻
A opäť odznova.
Nasyp druhú tretinu múčnej zmesi, na ňu daj druhú polovicu jabĺk. Posyp cukrom a škoricou. Tvoje druhé poschodie💪🏻
Zakonči.
Posyp rovnomerne poslednou tretinou suchých surovín a povrch pokvapkaj rovnomerne olejom (alebo daj maslo)🧈
Peč na 200´C cca 30 – 35 minút.
🥧🥧🥧
Hm…rozvonia celý dom.

Nechaj vychladnúť, čím spevnie.

A teraz už som mnou súhlasíš👉🏻jeden kúsok nestačí. 🙂
Čo ty na to? Vyskúšaš? ✍️napíš mi do komentára👇🏻

Naty
—
#recept #kolac #jesen #jablka #food #baking #domace #zdravepecenie #foodblogger #slovakblogger #zdravie #chutodnaty
“…Naty…odkedy som si kúpila Vaše všetky t “…Naty…odkedy som si kúpila Vaše všetky tri kvásky, tak náš byt prekrásne vonia. Ďakujem Vám.” Veronika K.

Takto sa dá doma kváskovať❤️ hrdá som na vás, ako vám to ide😍🙏🏻 a hrdá som na Amora, Picassa, Olafa- kvásky✌🏻😁

👉🏻kvások aj pre teba: www.chutodnaty.sk/eshop
—
#kvaskovanie #kvasok #kvas #kvaskovepecenie #kvaskovepeceni #zdravepecenie #chlieb #kvaskovychleb #kvaskovychlieb #eshop #chutodnaty #kvasokpreteba
Moja Emmka je na rok na študijnom pobyte v USA. S Moja Emmka je na rok na študijnom pobyte v USA.
Stisla by som ju silno a dlho, ale už ma návaly plaču opustili. Možno aj preto, že úlisné poznámky, ako som ju mohla pustiť sa zmenili na- ako sa má; stále je v usa?
Chýba mi stále veľmi🙏🏻Pomáha mi, ako si voláme. Často a niekedy dlho. Keď je príležitosť, prepneme si na videocall a vidíme sa- zvelebujem túto dobu🙏🏻😅 akoby sme boli spolu. Ona si robí svoje, niečo si povieme, ja si robím svoje… sme spolu cez obrazovku a zdieľame obyčajnosť dňa💫
A pomáha mi, že viem, že Emmka sa má v Amerike dobre❤️💛
Zmenila rodinu, býva teraz vrámci mesta a má tak väčší komfort🫶🏻
Už jej začal aj futbal ako ďalší šport popri softballu. Má teda dosť pohybu. Ale ako vraví ona- aspoň nepriberie.
V jedálni chodí na obedy a nechcem to rozoberať. Pizza, sendvič, burger, chicken strips…Je to Amerika a tak to tam je. Aspoň je to chutné. Ale jej nová rodina varí veľmi dobre, chutne a na Ameriku kvalitne😁
Kúpila si výhodne niečo ako permanentku na zápasy a krútim hlavou, ako tam chcú skôr cash. Ale výber z karty je za 3$, to sa dá.
Oslávila tam narodky, bola s kamoškami v kine.
Absolvovala školský ples- ako vo filmoch😍 a zo školy mi posielajú každý týždeň newsletter, čo chystajú v škole. Majú tam iné zmýšľanie. Deti berú ako rovnocenných partnerov, dbajú na budovanie sebahodnoty, sebadôvery.
Každý mesiac mi chodí report zo školy, ako sa Emmka má, aké má hodnotenie…je to naozaj komplexné.
Konečne bola na káve v starbuckse🙏🏻 chuťovo rovnaký, cenovo lacnejsí o dosť. A zažila rodeo🙏🏻 no paaani! Trochu jej aj závidím v dobrom!😁 aj keď si žije svoj sen, vraví, že sa teší domov.
Teším sa a zároveň si stále opakujem- láska znamená aj nechať ísť❤️
Naty
—
#usa #exchange #amerika #emmka #studijnypobyt #sommama #rodina #chutodnaty
Jemné, nadýchané, pavučinkové rožteky a z kv Jemné, nadýchané, pavučinkové rožteky a z kvásku? Anooooo😍😍😍
—
#kvaskovanie #kvasok #kvaskovepecenie #pecivo #domace #kvalita #zdravepecenie #slovakblogger #kvaskujem #kvaskujesnaty #desiata #foodblogger #kurzkvaskovania chutodnaty
Ak by si mal/a vyskúšať jeden recept na koláč Ak by si mal/a vyskúšať jeden recept na koláč odo mňa, tak TENTO- 
🍏🍎CRUMBLE🍎🍏
potrebuješ:

•asi 1 kilo jabĺk (môžu byť aj rôzne odrody, bude lepší)
•1 ČL mletej škorice
•30 g ghee (alebo masla)
•trošku vody (na podliatie)
+ pre vyladenú chuť navyše nejaké bobuľovité ovocie (černice sú top)

Na mrveničku:
50 g hladkej múky
50 g nahrubšie pomletých vločiek
50 g mäkkého masla
50 g cukru (trstinový je tu super, môže byť aj obyčko)
2 hrste mandľových lupienkov
štipka soli

POSTUP:
Jablká očisti a nakrájaj na kúsky. Na panvici rozpusti ghee/masla, pridaj jablká, škoricu, zalej bodou a nechaj chvíľu podusiť.
Zatiaľ urob mrveničku.
Jablká presyp celé, ako to je všetko v panvici, do zapekacej misy, posyp mrvenicmkou a daj piecť na 180’c 30minút.
Vidíš, ja to vyžieram samotné, ale keď preleješ smotanou,  dáš si k tomu vanilkovú zmrzku, alebo kyslú smotanu- božínku, toto chceš! Fakt, ver mi, toto je to, čo potrebuješ🫶🏻
Podrobne nájdeš spísaný recepis na webe chutodnaty.sk,  určite si dopraj túto chuť. Ja jablká nemusím, ale toto…upeč, pochopíš🍏🍎
❤️❤️❤️
Naty
——
#jesen #crumble #food #apple #jablka #food #foodblogger #slovakblogger #zdravie #domace #homemade #chutodnaty
Sledujte ma aj na Instagrame
© Copyright 2025. Všetky práva vyhradené.
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Back To Top