Chuť od Naty

Chuť od Naty

Chuť od Naty - Foodblog o chutnom jedle a šťastnom živote

  • Domov
  • Eshop
    • Eshop
    • Košík
    • Pokladňa
    • Obchodné podmienky
    • Ochrana osobných údajov
    • Cookies
    • Poštovné+dôležité informácie
    • Cenník poštovného do ČR a Rakúska.
    BACK
  • O mne
    • O mne
    • Naty v médiách
    BACK
  • Recepty
    • Vianočný špeciál
    • Chlieb, pečivo
    • Hlavné jedlá
    • Dezerty
    • Koláče
    • Exotika
    • Rýchlovky
    • Všechuť
    • Inšpirácie odoka
    • Videorecepty
    • Zaujímavosti
    • Pod lupou
    BACK
  • Kurzy kváskovania
  • Škola kváskovania
  • KONTAKT
    • Kontakt Naty
    • Kontakt Eshop
    BACK
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Search
0

Poukazy Individuálny kurz

50 eur nákup u naty (4)

POUKAZ NA EMAIL

Prosím si poukaz na email za 390 EUR
darčekový poukaz na eshop

PAPIEROVÝ POUKAZ

Prosím si papierový poukaz za 390 EUR

Chcem odoberať novinky…

Ďakujem, že ste tu so mnou.
Vášeň pre chutné jedlo
chut od naty

Vitajte na stránke Blogera roka, milovníka chutného a  kvalitného jedla. Vstúpte do sveta Naty a nechajte sa rovnako ako ona rozmaznávať kvalitou. Poddajte sa lákaniu vyskúšať, aké zábavné a relaxačné je domáce varenie. U Naty nájdete recepty rýchle aj pomalé, no hlavne plné chuti, recenzie podnikov, články na rôzne témy a veľa inšpirácie na kvalitný život.
„Aby kvalita zavládla v našich životoch.“

NAKÚP SI VŠETKO PRE KVÁSKOVANIE
Kváskovanie s Naty
Desatoro kváskového pekára
  1. Ja som kvások tvoj pomocník…
  2. Nevezmeš cesto kváskové…
  3. Spomni, že chlieb je dar.

Pokračuj…

SOWA TOP 4 2022
Bloger roka 2018
Bloger roka 2018
Follow Me
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Navar si podľa videoreceptov od Naty
https://www.youtube.com/watch?v=wpqq12WSsGs
Vaše hlasy rozhodli- ďakujem Kniha roka 2019
najlepšia kniha o kváskovaní podľa ľudí
kniha roka 2019 Kváskovanie 3
Ďakujem za podporu
3.miesto Kniha roka 2017 pre Kváskovanie od Chuť od Naty

chutodnaty

❌KOLÁČ BEZ CESTA❌ úžasný, mňamkový, skv ❌KOLÁČ BEZ CESTA❌
úžasný, mňamkový, skvelý, och!
😱😱😱
Nachystaj si:
1,5 hrnčeka krupice
1,5 hrnčeka hladkej múky
3/4 hrnčeka cukru
1 prdopeč (prášok do pečiva🫢)
1 vanilkový cukor
štipku soli
2 – 3 kg nahrubo nastrúhaných jabĺk 
4 ČL cejlónskej škorice
2 PL cukru
Rastlinný olej alebo maslo

POSTUP:
Do misy si daj múku, krupicu, cukor, soľ a prdopeč. Suroviny dobre premiešaj. Plech 30x40cm vymasti olejom.
Na vymastené dno nasyp rovnomerne 1/3 múčnej zmesi.
Na ňu naukladaj polovicu nastrúhaných jabĺk. Šťavu v nich nevytláčaj preč.
Jablká posyp 1 PL cukru a 2 ČL škorice. Toto je prvé poschodie👌🏻
A opäť odznova.
Nasyp druhú tretinu múčnej zmesi, na ňu daj druhú polovicu jabĺk. Posyp cukrom a škoricou. Tvoje druhé poschodie💪🏻
Zakonči.
Posyp rovnomerne poslednou tretinou suchých surovín a povrch pokvapkaj rovnomerne olejom (alebo daj maslo)🧈
Peč na 200´C cca 30 – 35 minút.
🥧🥧🥧
Hm…rozvonia celý dom.

Nechaj vychladnúť, čím spevnie.

A teraz už som mnou súhlasíš👉🏻jeden kúsok nestačí. 🙂
Čo ty na to? Vyskúšaš? ✍️napíš mi do komentára👇🏻

Naty
—
#recept #kolac #jesen #jablka #food #baking #domace #zdravepecenie #foodblogger #slovakblogger #zdravie #chutodnaty
“…Naty…odkedy som si kúpila Vaše všetky t “…Naty…odkedy som si kúpila Vaše všetky tri kvásky, tak náš byt prekrásne vonia. Ďakujem Vám.” Veronika K.

Takto sa dá doma kváskovať❤️ hrdá som na vás, ako vám to ide😍🙏🏻 a hrdá som na Amora, Picassa, Olafa- kvásky✌🏻😁

👉🏻kvások aj pre teba: www.chutodnaty.sk/eshop
—
#kvaskovanie #kvasok #kvas #kvaskovepecenie #kvaskovepeceni #zdravepecenie #chlieb #kvaskovychleb #kvaskovychlieb #eshop #chutodnaty #kvasokpreteba
Moja Emmka je na rok na študijnom pobyte v USA. S Moja Emmka je na rok na študijnom pobyte v USA.
Stisla by som ju silno a dlho, ale už ma návaly plaču opustili. Možno aj preto, že úlisné poznámky, ako som ju mohla pustiť sa zmenili na- ako sa má; stále je v usa?
Chýba mi stále veľmi🙏🏻Pomáha mi, ako si voláme. Často a niekedy dlho. Keď je príležitosť, prepneme si na videocall a vidíme sa- zvelebujem túto dobu🙏🏻😅 akoby sme boli spolu. Ona si robí svoje, niečo si povieme, ja si robím svoje… sme spolu cez obrazovku a zdieľame obyčajnosť dňa💫
A pomáha mi, že viem, že Emmka sa má v Amerike dobre❤️💛
Zmenila rodinu, býva teraz vrámci mesta a má tak väčší komfort🫶🏻
Už jej začal aj futbal ako ďalší šport popri softballu. Má teda dosť pohybu. Ale ako vraví ona- aspoň nepriberie.
V jedálni chodí na obedy a nechcem to rozoberať. Pizza, sendvič, burger, chicken strips…Je to Amerika a tak to tam je. Aspoň je to chutné. Ale jej nová rodina varí veľmi dobre, chutne a na Ameriku kvalitne😁
Kúpila si výhodne niečo ako permanentku na zápasy a krútim hlavou, ako tam chcú skôr cash. Ale výber z karty je za 3$, to sa dá.
Oslávila tam narodky, bola s kamoškami v kine.
Absolvovala školský ples- ako vo filmoch😍 a zo školy mi posielajú každý týždeň newsletter, čo chystajú v škole. Majú tam iné zmýšľanie. Deti berú ako rovnocenných partnerov, dbajú na budovanie sebahodnoty, sebadôvery.
Každý mesiac mi chodí report zo školy, ako sa Emmka má, aké má hodnotenie…je to naozaj komplexné.
Konečne bola na káve v starbuckse🙏🏻 chuťovo rovnaký, cenovo lacnejsí o dosť. A zažila rodeo🙏🏻 no paaani! Trochu jej aj závidím v dobrom!😁 aj keď si žije svoj sen, vraví, že sa teší domov.
Teším sa a zároveň si stále opakujem- láska znamená aj nechať ísť❤️
Naty
—
#usa #exchange #amerika #emmka #studijnypobyt #sommama #rodina #chutodnaty
Jemné, nadýchané, pavučinkové rožteky a z kv Jemné, nadýchané, pavučinkové rožteky a z kvásku? Anooooo😍😍😍
—
#kvaskovanie #kvasok #kvaskovepecenie #pecivo #domace #kvalita #zdravepecenie #slovakblogger #kvaskujem #kvaskujesnaty #desiata #foodblogger #kurzkvaskovania chutodnaty
Ak by si mal/a vyskúšať jeden recept na koláč Ak by si mal/a vyskúšať jeden recept na koláč odo mňa, tak TENTO- 
🍏🍎CRUMBLE🍎🍏
potrebuješ:

•asi 1 kilo jabĺk (môžu byť aj rôzne odrody, bude lepší)
•1 ČL mletej škorice
•30 g ghee (alebo masla)
•trošku vody (na podliatie)
+ pre vyladenú chuť navyše nejaké bobuľovité ovocie (černice sú top)

Na mrveničku:
50 g hladkej múky
50 g nahrubšie pomletých vločiek
50 g mäkkého masla
50 g cukru (trstinový je tu super, môže byť aj obyčko)
2 hrste mandľových lupienkov
štipka soli

POSTUP:
Jablká očisti a nakrájaj na kúsky. Na panvici rozpusti ghee/masla, pridaj jablká, škoricu, zalej bodou a nechaj chvíľu podusiť.
Zatiaľ urob mrveničku.
Jablká presyp celé, ako to je všetko v panvici, do zapekacej misy, posyp mrvenicmkou a daj piecť na 180’c 30minút.
Vidíš, ja to vyžieram samotné, ale keď preleješ smotanou,  dáš si k tomu vanilkovú zmrzku, alebo kyslú smotanu- božínku, toto chceš! Fakt, ver mi, toto je to, čo potrebuješ🫶🏻
Podrobne nájdeš spísaný recepis na webe chutodnaty.sk,  určite si dopraj túto chuť. Ja jablká nemusím, ale toto…upeč, pochopíš🍏🍎
❤️❤️❤️
Naty
——
#jesen #crumble #food #apple #jablka #food #foodblogger #slovakblogger #zdravie #domace #homemade #chutodnaty
Sledujte ma aj na Instagrame
© Copyright 2025. Všetky práva vyhradené.
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Back To Top