RAW RAFAELO

RAW RAFAELO

Všetko sa dá, keď sa chce. Využiť skratku v podobe kupovaného prevedenia so spotrebou svetelných rokov ma ani zďaleka neláka. Aj keď mi to chutí.
A prečo vlastne podporovať marketing emulgátorov???
S pridanou hodnotou, láskou a radosťou domova, rafaelo! A ešte aj v modernom raw prevedení.
Ku kávičke, čaju, či na zažehnanie večernej mlsnej:)
Pozor, návykové! 🙂
*RAW RAFAELO*
Potrebujeme:
100g pomletých mandlí
100g kokosu
3-4PL kokosového oleja
1PL medu
štipka soli
1/4čl kurkumy
kokos na obaľovanie
+ dobrovoľné: 1PL limoncela, horká čokoláda
        – Kokosový olej si veľmi pomaly roztopíme. V mise zmiešame sypké ingrediencie. Pridáme do nich olej a med. Zmiešame a rukami tvarujeme guličky, ktoré obalíme v kokose.
Dáme stuhnúť do chladničky  môžeme mlsaaaaaať:)
Pre čokoholikov: Nad parou si rozpustíme čokoládu. Gulôčky po vyformovaní opatrne, pomocou lyžice, obalíme v čokoláde a potom v kokose.
Tadááááá!
Zvýšený level dokonalosti: Urobíme chocolate ganaché, necháme stuhnúť. Lyžičkou naberieme ganaché, skryjeme do kokosovo-mandlovej zmesi, obalíme v kokose a rafaelo s čoko prekvapením uchváti každého! (áno, ja som to ešte obalila aj v čokoláde, poznáte ma)
Na čo odolávať? Takémuto sa príjemne podľahne:)
Dobrú chuť!
Pozn.: V závislosti od kokosu, ak by bola zmes pri formovaní sypká, pridajte ešte kokosový olej.
image_printVytlačiť recept (verzia pre tlač)
3