CESTOVINY S TUNIAKOM

Priatelia! Keď sa človek rozhodne urobiť niečo pre svoje zdravie cestou kvalitného jedla, okamžite narazí na prekážku zvanú čas.

Všimli ste si, že keď odpočítavate do záverečnej v práci, minúta trvá hodinu? A aby to nebolo už vôbec fér, večerná hodina zdravej sebeckosti zaberie akokeby len minútu. Tak ako variť ešte?
Kvalitné potraviny a jednoduché recepty!
Podelím sa s vami o ďalší

PASTA E POMODORO CON TUNA

Pre 4osoby potrebujeme:
1balenie cestovin
1väčšia konzerva tuniaka
5paradajok
125ml smotany
2strúčiky cesnaku
čerstvá bazalka
soľ, korenie
parmezán
– V rýchlovarnej kanvici necháme zovrieť vodu, vlejeme do hrnca, hojne osolíme a vhodíme cestoviny. Nebsa uvaria, stihneme omáčku.
Na panvicu dáme olej a pretlačený cesnak. Následne zapneme sporák(vyhneme sa spáleniu cesnaku). Paradajky nakrájame, dáme do panvice, osolíme, okoreníme, pridáme bazalku. Pár lístkov si necháme na ozdobu. Po zmäknutí pridáme tuniaka a zalejeme smotanou a nastrúhame trochu parmezánu.
Toť vše!

Vyskúšate? Dajte vedieť, či vám tiež chutilo.

image_printVytlačiť recept (verzia pre tlač)
12