Vitajte v škole kváskovania s Naty, kde vládne radosť z práce s cestom
a chuť odkrývať nové tajomstvá cesta.
*****
Nájdete tu veľa tipov, trikov a rád, ako správne kváskovať a pracovať s cestom tak, aby sme z neho vyťažili maximum. Technologické články vysvetlené jednoduchým spôsobom, vďaka ktorému bude práca s cestom pre každého jednoduchá, naplnená relaxom a ukončená zdarom.
Nechajte sa viesť kváskovaním pekárkou s úplnou kvalifikáciou, s revolucionárkou v kváskovaní na Slovensku a vyhľadávanou školiteľkou medzi domácimi pekármi aj profesionálmi z gastronómie.
Pôvodne som pani učiteľka, ktorá chcela pochopiť, ako ovplyvňuje strava naše zdravie, a tak som študovala nutričné poradenstvo. Ovplyvňuje ma talianska kuchyňa a recepty Jamieho Olivera. Dbám na kvalitu, chuť, čerstvosť a pestrosť na tanieri. Pre svoju obrovskú vášeň pre kváskovanie sa zo mňa stal certifikovaný pekár, ktorý organizuje kurzykváskovania po celom Slovensku.